DataCamp-cursussen, vaardigheidstracks en prijzen – Forbes-adviseur

DataCamp-cursussen, vaardigheidstracks en prijzen – Forbes-adviseur

Noot redactie: we verdienen een commissie via partnerlinks op Forbes Advisor. Commissies hebben geen invloed op de meningen of evaluaties van onze redacteuren.

Als je in de techniek werkt of hoopt door te breken in het veld, moet je je technische vaardigheden scherp houden om competitief te zijn op de arbeidsmarkt. Maar niet iedereen heeft de tijd of het geld om terug naar school te gaan voor een diploma. Gelukkig worden online leerplatforms voor coderen steeds populairder.

DataCamp is zo’n platform dat u helpt uw ​​codeervaardigheden te verbeteren of uw kennis van onderwerpen als datawetenschap en machine learning te verdiepen. In dit artikel leert u over DataCamp en hoe het verschilt van zijn concurrenten.

Wat is datakamp?

DataCamp is een online leerplatform dat studenten nieuwe technische vaardigheden leert of hen helpt hun huidige vaardigheden op te frissen. DataCamp is een zelfstudie, niet-gecontroleerde benadering van leren, vergelijkbaar met concurrerende providers zoals Codecademy en CodeCamp. DataCamp leert data science, machine learning en vaardigheden zoals business intelligence en SQL-tools.

Wanneer u zich aanmeldt bij DataCamp, ervaart u een praktische benadering van leren, waaronder regelmatige vaardigheidsbeoordelingen om uw voortgang bij te houden. Cursussen bevatten uitdagingen en projecten met elementen uit de echte wereld om u te helpen erachter te komen hoe u uw nieuwe vaardigheden op de werkplek kunt toepassen.

Via een reeks cursussen of loopbaantrajecten kan DataCamp u helpen bij het leren van codeertalen zoals Python, R, SQL en Scala, samen met producten als Tableau, Power BI, Oracle SQL en Excel.

Hoeveel kost DataCamp?

DataCamp heeft een paar verschillende betaalde niveaus en één gratis aanbod. Het gratis serviceniveau is relatief beperkt, maar stelt u in staat zes cursussen te volgen en biedt onbeperkte toegang tot de vacaturesite van DataCamp. U kunt ook een professioneel profiel maken en onderhouden op de site van DataCamp.

De betaalde lidmaatschapsniveaus zijn als volgt:

  • Premie. Deze laag kost $ 25 per maand. Het ontgrendelt de volledige inhoudsbibliotheek, waardoor je toegang hebt tot elke cursus of vaardigheidstrack die DataCamp biedt. Je kunt ook de certificaatcursussen volgen en toegang krijgen tot alle projecten.
  • teams. Dit niveau kost ook $ 25 per maand en is voor teams van twee of meer personen. Met een Teams-lidmaatschap kunt u uw groep beheren en de voortgang volgen door de leeractiviteiten van elke persoon te bekijken.
  • Op maat gemaakt. Dit lidmaatschapsniveau biedt een volledig aanpasbare ervaring voor uw werknemers. Deze laag omvat integraties voor geavanceerde analyses, rapportage en LMS/LXP. U moet contact opnemen met het bedrijf voor specifieke prijzen.

Introductiecursussen aangeboden door DataCamp

DataCamp biedt een volledige reeks cursussen en carrièrepaden om te verkennen. Hieronder hebben we details opgenomen over een aantal van de meer populaire cursussen die worden aangeboden.

Inleiding tot Python

Tijd tot voltooiing: 4 uur

Race-indeling: eigen tempo

Kunnen cursussen volledig online worden voltooid?? Ja

Carrière Deze cursus bereidt studenten voor op: data scientist

Overzicht van wat u kunt verwachten in deze cursus: Deze cursus laat studenten kennismaken met de programmeertaal Python en bespreekt hoe de taal wordt gebruikt op het gebied van data science. Studenten leren werken met gegevens in lijsten en hoe ze functies en pakketten kunnen gebruiken. De cursus wordt afgesloten met blootstelling aan NumPy, het pakket van Python dat wordt gebruikt voor wetenschappelijk en numeriek computergebruik.

Inleiding tot SQL

Tijd tot voltooiing: 4 uur

Race-indeling: eigen tempo

Kunnen cursussen volledig online worden voltooid? Ja

Carrière Deze cursus bereidt studenten voor op: data scientist

Overzicht van wat u kunt verwachten in deze cursus: Een van de belangrijkste verantwoordelijkheden van een datawetenschapper is om ruwe data om te zetten in zinvolle informatie. Deze SQL-cursus leert gegevensextractie en -manipulatie met behulp van SQL, MySQL, Oracle en PostgreSQL. De cursus valt uiteen in vier hoofdstukken.

Inleiding tot R

Tijd tot voltooiing: 4 uur

Race-indeling: eigen tempo

Kunnen cursussen volledig online worden voltooid? Ja

Carrière Deze cursus bereidt studenten voor op: data analist

Overzicht van wat u kunt verwachten in deze cursus: Deze cursus laat studenten kennismaken met de open-source taal R. Studenten leren over sleutelconcepten zoals vectoren, factoren, lijsten en dataframes. De R-cursus is bedoeld om studenten te helpen de vaardigheden te ontwikkelen die ze nodig hebben om hun eigen data-analyse in R uit te voeren.

Inleiding tot Power BI

Tijd tot voltooiing: 3 uur

Race-indeling: eigen tempo

Kunnen cursussen volledig online worden voltooid? Ja

Carrière Deze cursus bereidt studenten voor op: Data-analist

Overzicht van wat u kunt verwachten in deze cursus: Power BI is een veelgebruikt business intelligence-platform waarmee gebruikers impactvolle datamodellen kunnen maken. De Power BI-cursus van DataCamp leert studenten de drag-and-drop-functionaliteit en andere methoden te gebruiken om gegevens te laden en te transformeren met behulp van Power Query.

Vaardigheidstrajecten aangeboden door DataCamp

De vaardigheidstrajecten van DataCamp zijn diepgaander en tijdrovender dan individuele cursussen en geven een completer beeld van populaire IT-gebieden. Deze tracks omvatten programmeren in Python en R en datavisualisatie. Hieronder geven we wat details over de populairste vaardigheidstrajecten van DataCamp.

R Programmeren

Tijd tot voltooiing: 22 uur

Race-indeling: eigen tempo

Kunnen cursussen volledig online worden voltooid? Ja

Carrière Deze cursus bereidt studenten voor op: datawetenschapper, data-analist

Overzicht van wat u kunt verwachten in deze cursus: Deze track biedt een diepgaande kijk op programmeren in R en andere codeertalen die worden gebruikt door datawetenschappers. Studenten ondergaan een reeks oefeningen om meer te weten te komen over gemeenschappelijke R-elementen, inclusief vectoren, matrices en dataframes. Meer geavanceerde cursussen in dit vaardigheidstraject introduceren concepten zoals voorwaardelijke uitspraken, lussen en gevectoriseerde functies.

Datawetenschapper met Python

Tijd tot voltooiing: 88 uur

Race-indeling: eigen tempo

Kunnen cursussen volledig online worden voltooid? Ja

Carrière Deze cursus bereidt studenten voor op: Onderzoeker, datawetenschapper

Overzicht van wat u kunt verwachten in deze cursus: Deze cursus leert studenten hoe ze Python kunnen gebruiken als een datawetenschapper. Studenten leren werken met data: importeren, opschonen, manipuleren en vooral visualiseren. Een reeks interactieve oefeningen laat leerlingen kennismaken met enkele van de meest populaire Python-bibliotheken, zoals panda’s, NumPy en Matplotlib.

Data-engineer met Python

Tijd tot voltooiing: 73 uur

Race-indeling: eigen tempo

Kunnen cursussen volledig online worden voltooid? Ja

Carrière Deze cursus bereidt studenten voor op: data engineer

Overzicht van wat u kunt verwachten in deze cursus: Naast Python bevat dit verdiepende vaardigheidstraject 19 cursussen die studenten kennis laten maken met talen als Shell, SQL en Scala. Studenten komen ook in aanraking met big data-tools zoals AWS Boto, PySpark, Spark SQL en MongoDB. Via zes projecten in eigen tempo creëren studenten hun eigen databases en data-engineeringpijplijnen.

Machine Learning Scientist met R

Tijd tot voltooiing: 61 uur

Race-indeling: eigen tempo

Kunnen cursussen volledig online worden voltooid? Ja

Carrière Deze cursus bereidt studenten voor op: Machine learning wetenschapper, machine learning engineer

Overzicht van wat u kunt verwachten in deze cursus: Deze vaardigheidstrack richt zich op modellen. Deze cursus bestaat uit 15 cursussen en leert studenten over het maken, trainen en visualiseren van modellen, een van de belangrijkste hulpmiddelen voor een machine learning-ingenieur. Ook maken de studenten kennis met Bayesiaanse statistiek, natuurlijke taalverwerking en Spark.

Vergelijk de tarieven van studieleningen in enkele minuten

Vergelijk tarieven van deelnemende kredietverstrekkers via Credible.com

Veelgestelde vragen over DataCamp

Is DataCamp goed voor beginners?

Ja, beoordelingen geven aan dat DataCamp geschikt is voor beginners. Zelfs het meer diepgaande cursusaanbod van de aanbieder is erg basaal van aard en presenteert materiaal in eenvoudige, gemakkelijk te begrijpen formaten.

Wordt een DataCamp-certificaat erkend door werkgevers?

Als het om werkgevers gaat, weegt een certificaat van DataCamp niet zo zwaar als een diploma. Toch geeft een DataCamp-certificaat aan dat je tijd en energie hebt geïnvesteerd in het aanleren van een loopbaangerelateerde vaardigheden.

Zal DataCamp mij aan een baan helpen?

Mogelijk, hoewel een DataCamp-cursus op zich misschien niet genoeg is om een ​​baan te krijgen. Je moet ook hands-on ervaring opdoen en netwerken met professionals in het door jou gewenste vakgebied.


Leave a Reply

Your email address will not be published.