Vierhonderd Monitor, 21 september

Vierhonderd Monitor, 21 september

21 september 2022

jenny thomas

Ligt het aan mij of valt het iedereen op hoe druk het leven de laatste tijd is geweest? Met iedereen die schijnbaar in alle verschillende richtingen rent, is het bijna onmogelijk om alles bij te houden. Hier in de Jungle is ons doel om u te helpen door al het laatste IBM i en verwante nieuws en opmerkelijke evenementen te organiseren in een verteerbaar pakket. Als je iets hebt dat je met ons wilt delen, zijn we een en al oor, dus stuur het alsjeblieft onze kant op. En lees nu verder terwijl we het laatste nieuws van de week met u delen, en enkele gebeurtenissen die u op uw radar wilt krijgen.

Topverhalen uit de hele jungle

(RNA) Verhoogde rechten en rolidentiteiten in de cloud vormen een groot probleem, stelt IBM.

(Nieuwe Wetenschapper) Hoe houd je kwantumcomputers koud? Bouw natuurlijk de grootste koelkast ter wereld.

(Geldcontrole) Dit artikel laat zien waar IBM echt naar op zoek is bij het aannemen van personeel.

(KXAN) IBM wil zijn huis in Texas in Austin consolideren.

(Computer wereld) Wat is de beste kantoorsuite voor bedrijven?

Redbooks, whitepapers, blogs en andere bronnen

(HelpSystemen) Neem even de tijd en doe vóór 31 oktober de Marktplaats-enquête.

(Seiden-groep) Een nieuwe blog over het versleutelen van IBM i ODBC-verbindingen vanuit Linux.

(Franse oplossingen) Fresche’s negendelige serie over de modernisering van toepassingen uit de IBM i-serie (AS/400) is beschikbaar om online te bekijken. Elke sessie van 30 minuten richt zich op een kansrijk gebied, van road-mapping tot webontwikkeling, field resizing, testen en bijna alles daartussenin.

(LANSA) Deze blog gaat in op de modernisering van legacy-applicaties in de banksector.

(Raz Lee-beveiliging) Bekijk het YouTube-kanaal van Raz-Lee om op de hoogte te blijven van hun recente reeks beveiligingswebinars.

(Manta-technologieën) Shop Manta’s back-to-school sale en bespaar 20 procent op elk Manta Combination Package, inclusief de complete IBM i Training Library. De verkoop eindigt op 31 oktober.

Chats, webinars, seminars, shows en andere gebeurtenissen

21 september – Summit Workshop-serie – PHP voor RPGers, een online workshop van een halve dag met Mike Pavlak, richt zich op de fundamenten van PHP. Het gaat verder met het vertonen van een eenvoudige use-case voor een applicatie en ontleedt vervolgens de applicatie met VEEL handige tools en functies.

28 september – Summit Workshop-serie – Een moderne RPG-toepassing codereneen online workshop van een halve dag met Paul Tuohy, neemt je mee door de structuur en code achter een moderne RPG-applicatie en onderzoekt de details van elk van de vele lagen.

29 september – Online bijeenkomst – WMSUG (West Michigan IBM i User Group) organiseert deze online bijeenkomst waarin Simon Hutchinson “Recente toevoegingen aan de moderne RPG-taal” presenteert.

29 september – Webinar – Doe mee met ARCAD Software voor een webinar met de titel: “DevOps is not a 4-letter Word.” In deze sessie staat een eenvoudige, niet-technische demonstratie centraal die uw huidige activiteiten vergelijkt en contrasteert met ‘best practices’ in DevOps. U krijgt ook enkele snelle en gemakkelijke babystapjes om u op weg te helpen op het DevOps-pad.

3-4 oktober – St. Louis, Missouri – De i on Security-conferentie die wordt gehouden in samenwerking met NAViGATE 2022. Deelnemers leren welke acties we kunnen ondernemen om onze IBM i-verdediging te versterken en een aanval te helpen voorkomen.

3-5 oktober – St. Louis, Missouri – NAViGATE is de jaarlijkse najaarsconferentie van COMMON. Dit is een evenement dat unieke persoonlijke en virtuele netwerkmogelijkheden biedt, zodat deelnemers kunnen communiceren en kennis kunnen delen. Details volgen.

5 oktober – Summit Workshop-serie – SQL-procedures, functies en triggerseen online workshop van een halve dag met Paul Tuohy, laat je zien hoe je SQL kunt gebruiken om andere talen (en platforms) te laten profiteren van bestaande IBM i-code of om toegang te krijgen tot SQL-mogelijkheden vanuit RPG- of COBOL-applicaties.

25 oktober – Ludwigsburg, Duitsland – Woon Eclipse SAAM bij op Cloud 2022 voor beveiliging, AI, architectuur en modellering voor de volgende generatie edge-cloud computing-continuüm.

Tags: Tags: IBM i

Ontwenningsverschijnselen: een heleboel IBM Services-tweaks, opslag verwijderd
Trinity Guard brengt Security Suite op snelheid met IBM i 7.5

Leave a Reply

Your email address will not be published.